Highpressure
Koeling

Koeling

TOO HOT

hotel thon brussels (8)
Brumisation terrasse bruges
Parlement Wallon
2017-06-02 12.07.07 - copie
IMG_3582
cropped-cropped-banner-mist-2.jpg
DSC_4328
P1030555 - copie
application-climext-brumisateur-brumisation-00009
BXL LES BAINS
cooling2
ville de Mons jardin 1
Arcelor cooling 1
hotel thon brussels (8) Brumisation terrasse bruges Parlement Wallon 2017-06-02 12.07.07 - copie IMG_3582 cropped-cropped-banner-mist-2.jpg DSC_4328 P1030555 - copie application-climext-brumisateur-brumisation-00009 BXL LES BAINS cooling2 ville de Mons jardin 1 Arcelor cooling 1

Adiabatische koeling

De werking van evaporatieve koeling

Water gebruikt thermische energie om te verdampen: het verbruikt warmte. Door deze absorptie van calorieën daalt de temperatuur in de ruimte waar deze uitwisseling gebeurt.

Alle vernevelaars “HIGH PRESSURE” verspreiden microwaterdruppels onder de vorm van een uiterst fijne nevel in de te verfrissen zone. Het bijzondere aan deze nevel is dat hij onmiddellijk verdampt, waarna de luchttemperatuur met verschillende graden afneemt.

« HIGH PRESSURE” verfrist zonder nattigheid!

De uiterst fijne microwaterdruppels van een station of een vochtverspreider  “HIGH PRESSURE” worden onmiddellijk vermengd met de lucht. Al onze vernevelaars zijn bovendien uitgerust met een antidrupsysteem. Er ontsnapt niet de minste druppel uit de openingen wanneer het systeem wordt stopgezet.

De Tempodoos, uitgerust met een dubbele sequentiële transmissievertraging, maakt het mogelijk om het vernevelingsstation “HIGH PRESSURE” te sturen en de verspreiding heel nauwkeurig in te stellen in functie van de te behandelen ruimte. Zo krijgt de gebruiker de gewenste verfrissingsgraad zonder overdreven vochtigheid.

Alle onze systeem zijn door een afstandsbediening gecontroleerd, en in optie, via een pc, een smartphone of een tablet.


WARMTE TOEPASSINGEN

  • Industrie process
  • Werkstation
  • Cooling koeltorens
  • Cooling van drycooler
  • Terras, restaurant
  • Sport en spel ruimtes
  • openbare ruimtes
  • Dierverzorging, fokkerij voor dierwelzijn

Referenties